Vi listar några utav de populäraste golfhotellen i Spanien!

Vi listar några utav de populäraste golfhotellen i Spanien!

Vet du inte vilket golfhotell i Spanien som du ska boka?

Nedan listar vi de bland de fem populäraste golfhotellen i Spanien. Kom ihåg att boka dessa via Sembo som erbjuder prisgaranti på alla deras resor! Det innebär att du kan prismatcha mot andra bokningssidor. Läs mer om Prismatch på deras hemsida. Detta blogginlägg är en annons men också en objektiv bedömning utav varje hotell. 

1. Precise Golf Resort El Rompido The Hotel

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

Precise Golf Resort El Rompido The Hotel är en elegant resort belägen i det natursköna området Costa de la Luz i sydvästra Spanien, nära staden Huelva. Detta hotell erbjuder en härlig kombination av lyx, avkoppling och fantastiska golfmöjligheter, vilket gör det till ett utmärkt val för både golfälskare och dem som vill koppla av i en vacker miljö.

Hotellet

Hotellet ligger mitt i ett skyddat naturreservat, omgivet av pinjeträd och med utsikt över floden Piedras och Atlanten. Rummen är moderna, ljusa och rymliga, och många har balkonger eller terrasser med utsikt över den vackra naturen eller golfbanan. Inredningen går i en stilren och lugn ton som förstärker känslan av avkoppling.

På hotellet finns en stor utomhuspool som är omgiven av trädgårdar, vilket ger en känsla av att bada mitt i naturen. Hotellet har även ett välutrustat spa, där gästerna kan njuta av olika behandlingar, en inomhuspool, bastu och gym. För den som är ute efter en kulinarisk upplevelse finns det flera restauranger som erbjuder både lokala andalusiska specialiteter och internationella rätter.

Golfen

El Rompido Golf Club är verkligen höjdpunkten för den golfintresserade. Resorten erbjuder två 18-hålsbanor: El Rompido Norte och El Rompido Sur. Båda banorna är omgivna av naturreservat och erbjuder en unik spelupplevelse med vackra vyer över havet, marsklandet och de omgivande skogarna. Båda banorna är dessutom utmanande och varierande, vilket gör dem roliga för både nybörjare och mer erfarna golfspelare.

Golfklubben har också utmärkta träningsmöjligheter, med en driving range, putting green och möjlighet till lektioner för den som vill förbättra sitt spel. Eftersom banorna ligger precis intill hotellet är det lätt att kombinera en avkopplande dag vid poolen med en runda golf.

Tre bra punkter:

  1. Fantastiska golfbanor: Både El Rompido Norte och Sur erbjuder vackra och utmanande spelupplevelser i natursköna omgivningar, vilket gör detta till ett golfparadis för alla nivåer.

  2. Läge i naturen: Hotellet ligger i ett lugnt och naturskönt område, omringat av ett naturreservat. Det ger en fridfull och avkopplande atmosfär, perfekt för den som vill komma bort från stressen.

  3. Bra faciliteter: Hotellet har en fin kombination av pool, spa och restauranger, vilket gör att det finns något för alla, oavsett om du vill slappna av, träna eller njuta av god mat.

Tre dåliga punkter:

  1. Avlägset läge: Även om det natursköna läget är underbart, ligger hotellet ganska långt från större städer och turistområden. Detta innebär att det kan vara lite krångligt att ta sig till andra sevärdheter eller restauranger utanför hotellet utan bil.

  2. Mat och dryck kan vara dyra: Även om maten håller hög kvalitet, har vissa gäster nämnt att priserna i hotellets restauranger och barer är lite höga jämfört med andra alternativ i området.

  3. Wi-Fi-täckning: Vissa gäster har rapporterat att Wi-Fi-anslutningen på hotellet inte alltid är stabil, särskilt på vissa platser, vilket kan vara frustrerande om du behöver tillgång till internet under din vistelse.

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

2. Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa är ett elegant hotell beläget vid kusten i Cala Millor på Mallorcas nordöstra del. Med sitt fantastiska läge vid havet, ett lyxigt spa och närheten till flera golfbanor, är det ett perfekt val för dem som vill kombinera avkoppling och sport, särskilt golf.

Hotellet

Hotellet erbjuder en lugn och avslappnad miljö med vacker utsikt över Medelhavet. Rummen är rymliga, ljusa och bekvämt inredda, många med balkonger som ger en fantastisk utsikt över havet eller de frodiga trädgårdarna. Hotellets inredning går i en modern och fräsch stil, vilket gör att hela vistelsen känns lyxig men ändå avslappnad.

En av höjdpunkterna på Hipotels Eurotel Punta Rotja är utan tvekan deras spa. Här kan gästerna njuta av en mängd olika behandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar och hydroterapi. Spaet har även inomhus- och utomhuspooler, bastu och ett hamam, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling efter en dag på golfbanan.

Hotellet erbjuder också flera restauranger som serverar både lokala specialiteter och internationella rätter. Frukostbuffén får ofta beröm för sitt breda utbud, och hotellets personal är känd för att vara vänliga och hjälpsamma, vilket bidrar till en trevlig och bekymmersfri vistelse.

Golfen

För golfentusiaster är Hipotels Eurotel Punta Rotja ett utmärkt val, då det ligger nära flera högkvalitativa golfbanor. De närmaste golfklubbarna, som Golf Son Servera, Pula Golf, och Canyamel Golf, erbjuder alla olika typer av utmaningar och spelupplevelser för både nybörjare och erfarna spelare. Alla dessa banor ligger inom 10-20 minuters bilresa från hotellet, vilket gör det enkelt att ta sig ut på en runda eller två under din vistelse.

Golfbanorna på Mallorca är kända för att vara välskötta och vackra, med utsikt över både havet och bergen, vilket ger en unik spelupplevelse. Kombinationen av det milda klimatet och de spektakulära vyerna gör det här området till en dröm för golfspelare.

Tre bra punkter:

  1. Fantastiskt spa: Hotellets spa är en höjdpunkt för den som söker total avkoppling. Med ett brett utbud av behandlingar och en lyxig atmosfär är det en perfekt plats att slappna av efter en dag på golfbanan.

  2. Nära till golfbanor: Med flera högklassiga golfbanor inom kort bilavstånd är detta hotell idealiskt för golfentusiaster. Golf Son Servera och Pula Golf är särskilt populära bland gästerna.

  3. Läge vid havet: Hotellets läge precis vid havet ger fantastisk utsikt och en underbar atmosfär för dem som vill koppla av och njuta av Mallorcas natursköna kust.

Tre dåliga punkter:

  1. Avstånd till stadsliv: Hotellet ligger lite avsides från större städer och centrum, vilket innebär att du behöver bil eller taxi om du vill utforska mer av öns nattliv eller shoppingmöjligheter.

  2. Priset på spa och behandlingar: Även om spaet är fantastiskt, kan priserna på vissa behandlingar vara höga, vilket kan vara avskräckande för dem som planerar att besöka spaet flera gånger under sin vistelse.

  3. Wi-Fi kan vara långsamt: Några gäster har nämnt att hotellets Wi-Fi ibland kan vara långsamt eller opålitligt, vilket kan vara frustrerande om du planerar att arbeta eller streama under semestern.

Sammanfattningsvis är Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa ett utmärkt val för den som vill ha en avkopplande semester nära havet med möjlighet till högklassig golf. Med ett lyxigt spa och vackra omgivningar är det lätt att njuta av sin tid här, även om vissa praktiska detaljer som läget och Wi-Fi kan vara något att tänka på.

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

3. Hotel ILUNION Golf Badajoz

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

Hotel ILUNION Golf Badajoz är ett trevligt hotell beläget i den lugna och vackra regionen Extremadura, i den spanska staden Badajoz. Hotellet är en perfekt tillflyktsort för golfentusiaster som vill njuta av några rundor golf samtidigt som de kopplar av i en rofylld miljö. Med närheten till en golfbana och bekväma faciliteter erbjuder ILUNION Golf Badajoz en harmonisk kombination av sport och avkoppling.

Hotellet

Hotel ILUNION Golf Badajoz har en trevlig och avslappnad atmosfär. Rummen är rymliga och funktionella, utrustade med allt som behövs för en bekväm vistelse. Många av rummen har balkonger eller terrasser med utsikt över den omgivande landsbygden eller poolområdet, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av de lugna omgivningarna.

Hotellet erbjuder en rad faciliteter, inklusive en stor utomhuspool med solstolar, en trädgård där man kan promenera, och en restaurang som serverar både lokala och internationella rätter. Här finns också en bar där du kan ta en drink efter en dag på golfbanan. En annan fördel är att hotellet är en del av den välkända hotellkedjan ILUNION, som fokuserar på att erbjuda tillgängliga och inkluderande miljöer för alla typer av gäster.

Golfen

Golfbanan vid Hotel ILUNION Golf Badajoz är en riktig höjdpunkt för gästerna. Den ligger precis intill hotellet och är designad för att passa spelare på alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna golfare. Banan är omgiven av den vackra naturen i Extremadura, vilket ger en fantastisk inramning för en runda golf. Det finns även en driving range och träningsområden för den som vill förbättra sitt spel.

Golfbanan är känd för sina öppna fairways och utmanande bunkrar, och det milda klimatet i Badajoz gör det möjligt att spela året runt. Detta gör hotellet till en utmärkt destination för golfresor, oavsett säsong.

Tre bra punkter:

  1. Golfbanans närhet: Hotellet ligger precis bredvid golfbanan, vilket gör det extremt bekvämt att ta sig dit. Du kan i princip gå direkt från frukostbuffén till första hålet!

  2. Avkopplande atmosfär: Hotellet ligger i ett lugnt område, perfekt för den som vill ha en avslappnad och rofylld semester, långt från stressen i större städer.

  3. Tillgänglighet: Som en del av ILUNION-kedjan är hotellet särskilt anpassat för personer med olika behov, vilket gör det till ett inkluderande och bekvämt val för alla.

Tre dåliga punkter:

  1. Avstånd till centrum: Hotellet ligger en bit utanför stadskärnan i Badajoz, vilket gör att du måste ta taxi eller bil om du vill uppleva stadens utbud av restauranger och sevärdheter.

  2. Begränsat nattliv: Om du letar efter en livlig kväll med barer och underhållning kan hotellets lugna atmosfär kännas lite stillsam. Det är mer ett ställe för avkoppling än för fest.

  3. Faciliteter kan kännas enkla: Även om hotellet erbjuder det mesta man behöver för en bekväm vistelse, kan vissa gäster tycka att faciliteterna, som gymmet eller restaurangen, är något enkla jämfört med andra golfhotell.

Sammanfattningsvis är Hotel ILUNION Golf Badajoz ett perfekt val för golfare och resenärer som vill njuta av en avkopplande semester i en vacker miljö. Det erbjuder bra golfmöjligheter, lugn atmosfär och en tillgänglig vistelse, även om läget utanför staden och de enklare faciliteterna kan vara något att ha i åtanke.

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

4. Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är ett populärt hotell på den spanska solkusten, närmare bestämt i Costa Ballena, nära Cádiz. Hotellet är perfekt för både golfentusiaster och semesterfirare som letar efter en avkopplande vistelse med härlig utsikt över havet.

Hotellet

Hotellet ligger bara ett stenkast från stranden och erbjuder en modern och bekväm upplevelse för sina gäster. Rummen är ljusa och luftiga, ofta med balkonger som vetter ut mot havet eller den välskötta golfbanan. Inredningen går i en modern och fräsch stil, vilket skapar en lugn och trivsam miljö. Det finns flera restauranger och barer på området som erbjuder både lokal och internationell mat, så du kan alltid hitta något gott att äta efter en dag full av aktiviteter.

En av hotellets största dragplåster är dess Thalasso-spa, där du kan njuta av olika typer av behandlingar, pooler och bastur. Perfekt för att slappna av och ta hand om kroppen efter en dag ute på golfbanan eller vid stranden.

Golfen

Golfen på Elba Costa Ballena är en stor höjdpunkt för många som bor här. Hotellet är beläget precis vid Costa Ballena Ocean Golf Club, en spektakulär 27-hålsbana designad av den kända spanska golfaren José María Olazábal. Banan erbjuder både utmanande spel och fantastisk utsikt över Atlanten, vilket gör det till en härlig plats för golfspelare på alla nivåer. Golfklubben erbjuder också bra träningsmöjligheter, som en stor driving range, putting greens och möjligheter att ta lektioner för att förbättra ditt spel.

Tre bra punkter:

  1. Golfbanan: Costa Ballena Ocean Golf Club är en utmärkt golfbana för alla nivåer, med vackra vyer och välskötta fairways. Dessutom ligger den precis intill hotellet, vilket gör det lätt att ta sig dit.

  2. Thalasso-spaet: Hotellets spa är en riktig pärla för den som söker avkoppling. Här kan du njuta av olika behandlingar, varma bad och bastu, perfekt för att ladda batterierna.

  3. Närheten till stranden: Hotellet ligger precis vid en lång, fin strand, perfekt för långa promenader, sol och bad.

Tre dåliga punkter:

  1. Läget: Hotellet ligger i ett ganska lugnt område, vilket är bra om du vill ha en avkopplande semester. Men om du är ute efter ett mer livligt nattliv eller många restauranger och butiker, kan du behöva ta dig till närliggande städer.

  2. Underhållningen: Vissa gäster har rapporterat att hotellets underhållning, särskilt på kvällarna, kan vara lite begränsad och anpassad mer för barnfamiljer än vuxna.

  3. Priset på spaet: Även om Thalasso-spaet är fantastiskt, kan vissa behandlingar kännas lite dyra för den som vill använda spaet ofta.

Sammanfattningsvis är Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort en underbar plats för den som vill kombinera en avkopplande semester med härlig golf. Hotellets bekväma läge, golfbanans kvalitet och tillgången till ett lyxigt spa gör det till ett mycket attraktivt val.

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här!

5. Ona Valle Romano Golf & Resort

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här! 

Ona Valle Romano Golf & Resort är en modern och välkomnande anläggning belägen i Estepona på den spanska solkusten, Costa del Sol. Det här resorten kombinerar det bästa av boende och golf, vilket gör det till ett perfekt val för både familjer och golfentusiaster som letar efter en avkopplande semester med fantastiska spelmöjligheter.

Hotellet

Ona Valle Romano erbjuder fullt utrustade lägenheter snarare än vanliga hotellrum, vilket gör vistelsen mer flexibel och hemtrevlig. Alla lägenheter har kök, vardagsrum och balkonger med utsikt över golfbanan eller Medelhavet, vilket ger en härlig utsikt att njuta av både morgon och kväll. Det finns ett par pooler på området, perfekt för ett svalkande dopp, och en restaurang som serverar både lokala och internationella rätter.

För den som reser med barn finns det dessutom en lekplats och andra familjevänliga aktiviteter. Tack vare resortens lugna läge, något utanför Estepona centrum, kan gäster njuta av en rofylld atmosfär, medan stadens liv och rörelse inte är mer än en kort bilresa bort.

Golfen

En av huvudattraktionerna på Ona Valle Romano är naturligtvis golfbanan. Valle Romano Golf Club är en 18-hålsbana designad för att passa golfare på alla nivåer, med vackra vyer över bergen och havet. Banan är känd för att vara välskött och erbjuder en utmanande layout som passar både nybörjare och mer erfarna spelare. Med breda fairways, knepiga bunkrar och stora greener finns det något för alla golfälskare.

För den som vill slipa på sin teknik erbjuder golfklubben även träningsfaciliteter som driving range och putting green. Det är ett populärt val både för semestergolfare och de som kommer specifikt för att spela, och tack vare det soliga klimatet på Costa del Sol går det att spela året runt.

Tre bra punkter:

  1. Boende med självhushåll: De rymliga lägenheterna med fullt utrustade kök gör det lätt att sköta sina måltider själv, vilket kan vara bekvämt för familjer eller de som vill stanna längre.

  2. Golfbanans kvalitet: Valle Romano Golf Club är en välskött och utmanande bana som uppskattas av både nybörjare och mer erfarna golfare. Dessutom är utsikten över bergen och havet svårslagen.

  3. Prisvärt: Resorten erbjuder ett prisvärt boendealternativ för golfare, särskilt med tanke på lägenheternas storlek och tillgången till faciliteter som pooler och gym.

Tre dåliga punkter:

  1. Läge: Resorten ligger en bit utanför Estepona, vilket innebär att du behöver bil eller taxi för att ta dig till restauranger, stränder och stadsliv. För vissa kan detta kännas lite isolerat.

  2. Restaurangutbudet: Även om det finns en restaurang på området, har några gäster noterat att utbudet är begränsat och att kvaliteten på maten varierar. För att hitta fler matalternativ behöver man ta sig till Estepona centrum.

  3. Begränsad service: Eftersom boendet är i form av lägenheter, är servicen något mer begränsad än på ett traditionellt hotell. Till exempel är städning och andra tjänster inte alltid dagliga, vilket kan vara en nackdel för vissa gäster.

Sammanfattningsvis är Ona Valle Romano Golf & Resort en fantastisk plats för den som söker en avkopplande semester med möjligheten att spela golf i en vacker miljö. Det är prisvärt, erbjuder rymligt boende och en härlig golfupplevelse, även om läget och viss service kan vara begränsande för några.

Stötta oss och Boka genom Sembo - Boka här! 

Tillbaka till blogg